Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bedeninin de iyileşeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada yüzünde sivilceler görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivilceli yüz görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, tecrübelerini aktaracağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments