Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada yüzünde büyük sivilce gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasında sivilceli yüz görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, yeni yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek malını ve canını emniyete alacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments