Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sırtında sivilce gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Rüyada sırtını sivilceli görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sırta sivilce görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet eder.

Rüyada sırtında sivilce görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek bilgiyle donanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments