Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, ikinci bir şans vereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada sırtını sivilceli görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sivilceli sırt görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sırtta sivilce görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek sevinçli haberlere, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments