Rüyada sırta sivilce görmek

Rüyada sırta sivilce görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırta sivilce gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işarettir.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada sırta sivilce görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sırtında sivilce görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine delalettir.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek kötü haberlerin alınacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtta sivilce görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sivilceli sırt görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments