Rüyada kocanın parmağında alyans görmek

Rüyada kocanın parmağında alyans görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, stresinin çoğalacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kocanın parmağında alyans gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Rüyada kocanın parmağında alyans görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada alyansı parmağından çıkarmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işarettir.

Rüyada parmağında alyans görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek işinde terfi edeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının parmağında alyans görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa altın alyans takmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments