Rüyada karanlik gölge görmek

Rüyada karanlik gölge görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, başarıları ile tanınacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet eder.

Rüyada karanlik gölge gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kara gölge görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlik gölge görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada gölgede yürümek rahatın yerine geleceğine, düşünceli ve dalgın olacağına yorulur.

Rüyada yılan gölgesi görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına tabir olunur.

Rüyada gölge oyunu görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at gölgesi görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada adam gölgesi görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments