Rüyada başkasının bacağını kesmek

Rüyada başkasının bacağını kesmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bacağını kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Rüyada kendi bacağını kesmek işlerinde aksama olacağına, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Rüyada baltayla bacak kesmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek bacağı kesmek ibadete ağırlık verileceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada başkasının bacağını kesmek adını aklamayı başaracağına, kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada bacaklarını kesmek mal kaybına uğrayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bacak kıllarını kesmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, başının ağrıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak kılı kesmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol bacak kesmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments