Rüyada bacak kıllarını kesmek

Rüyada bacak kıllarını kesmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada bacak kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Rüyada bacak kıllarını kesmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalettir.

Rüyada bacak kılı kesmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına inanılır.

Rüyada baltayla bacak kesmek elindeki imkânları seferber edeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada köpek bacağı kesmek elde edilen nasibin artacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendi bacağını kesmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla bacak kesmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarını kesmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına inanılır.

Rüyada başkasının bacağını kesmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments