Rüyada kol bacak kesmek

Rüyada kol bacak kesmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sağlık ve hayır getireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kol bacak kesmek gördüyseniz:

  • Kafanızı sorunlardan uzaklaştırmanıza yardımı olabilecek yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada kol bacak kesmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada kol bacak görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek gözyaşı dökeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kopuk kol bacak görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments