Rüyada kendi bacağını kesmek

Rüyada kendi bacağını kesmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, alışveriş yapacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi bacağını kesmek gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada bacak kıllarını kesmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada bacak kılı kesmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada bacağını kesmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun bacağı kesmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin bacağını kesmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol bacak kesmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada baltayla bacak kesmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi bacağını kesmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments