Rüyada bebek bacağı kesmek

Rüyada bebek bacağı kesmek çaresiz kalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada bebek bacağı kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Rüyada bebek bacağı kesmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin bacağını kesmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine yorulur.

Rüyada bıçakla bacak kesmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada köpek bacağı kesmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağını kesmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada kendi bacağını kesmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kılı kesmek bunalıma gireceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işarettir.

Rüyada bacak kıllarını kesmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments