Rüyada başkasının altınlarını saymak

Rüyada başkasının altınlarını saymak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının altınlarını saymak gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Rüyada altın ve para saymak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küçük altın saymak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet eder.

Rüyada altın görüp saymak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada altın saydığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın para saymak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret eder.

Rüyada büyük altın saymak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının altınlarını saymak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada altın lira saymak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments