Rüyada büyük altın saymak

Rüyada büyük altın saymak gelmek istediği noktalara geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada büyük altın saymak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Rüyada büyük altın saymak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kazancın katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik saymak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının altınlarını saymak amacına ulaşabileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın görüp saymak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın saymak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın ve para saymak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, zorlukların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada altın para saymak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments