Rüyada altın saydığını görmek

Rüyada altın saydığını görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, güvenini sarsacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın saydığını gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada büyük altın saymak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın lira saymak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik saymak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada altın görüp saymak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Rüyada küçük altın saymak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet eder.

Rüyada altın saymak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada altın para saymak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın saydığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments