Rüyada küçük altın saymak

Rüyada küçük altın saymak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük altın saymak gördüyseniz:

  • Tavsiyelere göre değil, kendi hislerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada küçük altın saymak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada altın ve para saymak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada altın para saymak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine işaret eder.

Rüyada altın bilezik saymak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın saymak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada altın lira saymak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işarettir.

Rüyada altın görüp saymak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada büyük altın saymak mutluluğunun daim olacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments