Rüyada altın para saymak

Rüyada altın para saymak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada altın para saymak gördüyseniz:

  • Baskı altında duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada altın para saymak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, hayata karşı cesaretleneceğine işarettir.

Rüyada altın ve para saymak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet eder.

Rüyada madeni para saymak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saymak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada çok para saymak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada eşinin para saydığını görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada para saydırmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments