Rüyada ayakta kelepçe görmek

Rüyada ayakta kelepçe görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, zor zamanların biteceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, hayatın yoluna gireceğine, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada ayakta kelepçe gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması mümkündür.

Rüyada ayakta kelepçe görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına inanılır.

Rüyada silah ve kelepçe görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada babasını kelepçeli görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, onu uyaracağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek riske atılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe çözmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rahat bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına kelepçe takmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments