Rüyada altın kelepçe bilezik görmek

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hem çok mutlu olacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada altın kelepçe bilezik gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına alamet eder.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe bilezik görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelepçeli bilezik görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada altın kelepçe görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada kelepçeden kurtulmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kısmetinin hep açık olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayse

Hamileyken rüyada kelepce altin bilezik takmak