Rüyada kelepçelendiğini görmek

Rüyada kelepçelendiğini görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada kelepçelendiğini gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalettir.

Rüyada eşini kelepçeli görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalettir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek çalıştığı yerde amir olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını kelepçeli görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada elleri kelepçeli görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle kelepçelenmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek mutlu olacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına yorulmaktadır.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek dünya malına kavuşulacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments