Rüyada başkasına takı takmak

Rüyada başkasına takı takmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada başkasına takı takmak gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada takı takmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada takılar takmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada takı seti takmak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Rüyada altın takılar takmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada koluna takı takmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada siyah takı takmak mesleğindeki başarısının artacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına takı takmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments