Rüyada yeşil taşlı takı takmak

Rüyada yeşil taşlı takı takmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak üzüntülerinin biteceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil takı takmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı takı görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak işlerin devam edeceğine, duaların kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada altın takılar takmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına takı takmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, haberler alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments