Rüyada koluna takı takmak

Rüyada koluna takı takmak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, verimli işlere gireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada koluna takı takmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada koluna takı takmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda serum takılı görmek kişinin kazancının artacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada altın takı seti takmak kurulu düzeninin devam edeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geline takı takmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine inanılır.

Rüyada siyah takı takmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada takı seti takmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada takı takmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın takı takmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments