Rüyada siyah takı takmak

Rüyada siyah takı takmak işini layığı ile yerine getireceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada siyah takı takmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyen veya gelecekle ilgili ihtimalleri görmenizi sağlayan kişilerle vakit geçirmeniz yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Rüyada siyah takı takmak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil takı takmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geline takı takmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde takı takmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada takı takmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın takı seti takmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada altın takı takmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Rüyada koluna takı takmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments