Rüyada takı takmak

Rüyada takı takmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada takı takmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada altın takı seti takmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada takı takmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada geline takı takmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına işaret eder.

Rüyada düğünde takı takmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada başkasına takı takmak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına inanılır.

Rüyada takı seti takmak ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada altın takılar takmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yeşil takı takmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sağlığının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments