Rüyada siyah gözyaşı dökmek

Rüyada siyah gözyaşı dökmek duygularının ön plana çıkacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevinç gözyaşı dökmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada çok gözyaşı dökmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek iş hayatında zarar edileceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada gözyaşı dökmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah gözyaşı görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada gözyaşı yerine kan görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments