Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek kazancının eksileceğine, maddi açıdan ferahlamaya, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak yeni kararlar alınacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet eder.

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, zenginliğinin süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments