Rüyada tabancayla boynundan vurulmak

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak gördüyseniz:

  • Geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek için çalışmalısınız.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak gerçeklikten uzaklaşacağına, işinin de hep yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak şansının açılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak sevgisinin artacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments