Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, zorlukların baş göstereceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başka şehirde yaşadığını gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak böylece kendine güveneceğine, kötü sözler duylacağına inanılır.

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek fırsatların elden kaçırılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir şehirde olmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına inanılır.

Rüyada başka şehirde olmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendini başka şehirde görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehirde görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments