Rüyada başka şehirde olmak

Rüyada başka şehirde olmak umutsuzluğa düşeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka şehirde olmak gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada başka bir şehire gitmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde kaybolmak bekârlığına da veda edeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bi şehire gitmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada başka şehir görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek kazancın günden güne daha da artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini başka bir şehirde görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada başka şehirde olmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments