Rüyada başka bir şehirde görmek

Rüyada başka bir şehirde görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, canının derdine düşeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada başka bir şehirde gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başka bir şehirden ev almak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada başka bir şehirde kaybolmak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başka şehir görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kendini başka bir şehirde görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehire taşınmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments