Rüyada başka bir şehirde yaşamak

Rüyada başka bir şehirde yaşamak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, borçlarını bitireceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sorunların tamamen biteceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek modern insanlarla tanışılacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka şehirde ev görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak psikolojik olarak toparlanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehir görmek onlara çok bağlı olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka şehirden ev almak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments