Rüyada başka bir şehirde olmak

Rüyada başka bir şehirde olmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, içine kapanacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir şehirde olmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada başka bir şehire taşınmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine yorulur.

Rüyada başka bir şehirden ev almak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka şehirde olmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada başka bir şehirde olmak mutlu ve sağlıklı olacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada başka şehirde gezmek yaşama sevincine kavuşacağına, alınganlıkların hasıl olacağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehire gitmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak o işten ekmek yiyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments