Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çocuk sahibi olacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sürekli tartışacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine yorulur.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak sahip olacağı malın faazlalığına, zararlı kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet eder.

Rüyada başka şehre gitmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka şehre iş için gitmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments