Rüyada kendini başka şehirde görmek

Rüyada kendini başka şehirde görmek mülkiyetinin de artacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kendini başka şehirde gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Rüyada başka şehirde bulunmak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde gezmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, hem çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehir görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments