Rüyada başka şehirde gezmek

Rüyada başka şehirde gezmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hüsrana uğrayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, eline para geçeceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına inanılır.

Rüyada başka şehirde gezmek gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada başka şehirde gezmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde gezmek ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada şehir gezmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada büyük şehir gezmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işaret eder.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehire girmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulur.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka şehirde olmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments