Rüyada şehir gezmek

Rüyada şehir gezmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, başarılı bir kişi olunacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada şehir gezmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Rüyada başka bir şehirde gezmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalettir.

Rüyada büyük şehir gezmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başka şehirde gezmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine tabir olunur.

Rüyada şehir gezmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kendini başka şehirde görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bi şehire gitmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antik şehir görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada şehir kapısı görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments