Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalettir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada şehirden şehre taşınmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek rahat bir hayatı olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka şehre kaçmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Darkblue

Rüyada akşam yolda ailecek dolaşırken yanlış yola sapıp kendimizi başka şehirde gördük.