Rüyada başka bir şehirde gezmek

Rüyada başka bir şehirde gezmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde gezmek gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Rüyada başka bir şehirde gezmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başka şehirde gezmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada büyük şehir gezmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehir gezmek bazı ortaklıklar kuracağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka şehirden ev almak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka şehirde bulunmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Rüyada başka bir şehirde görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments