Rüyada büyük şehir gezmek

Rüyada büyük şehir gezmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, idealist davranacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük şehir gezmek gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Rüyada büyük şehir gezmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işaret eder.

Rüyada başka bir şehirde gezmek allah’ın kendisinden yana olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka şehirde gezmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, ekmeğinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehir gezmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, her zaman kötülük için çalışacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Rüyada büyük şehirde kaybolmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük şehirde olduğunu görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir şehir görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments