Rüyada başka kadınla evlenmek

Rüyada başka kadınla evlenmek çok iyi bir kariyer edineceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, düşmanların çok üzüleceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Rüyada başka kadınla evlenmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada başka bir kadınla evlenmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulur.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, malların çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yeni denemelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments