Rüyada başka birisiyle evli olmak

Rüyada başka birisiyle evli olmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, canlanacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada başka birisiyle evli olmak gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Rüyada başka birini evli görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek malının ve kazancının tam olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek kafasına göre birini bulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek isyan edeceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek prestij kazanılacağına, saadetinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulur.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek üzüntülerinin sona ereceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments