Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek hayallerine ulaşacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, zenginleşeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evli gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, başına türlü işler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments