Rüyada eşini başkasiyla evli görmek

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek tüm dileklerin tutacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başkasiyla evli gördüyseniz:

  • Gereken özeni gösterirseniz emeklerinizin karşılıksız kalmadığını göreceksiniz.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek işlerinden belirsizlik olacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, mevki edineceğine yorulur.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, yüksek moralli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments