Rüyada saç ve sakalını kesmek

Rüyada saç ve sakalını kesmek karamsarlığa düşeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, hedeflere ulaşılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Koşullar oluşuyor, hedefler ulaşılabilir oluyor.

Rüyada saç ve sakalını kesmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada saç ve sakal kesmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, iş güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakal ve saç kesmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç sakal kesmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını sakalını kesmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına inanılır.

Rüyada sakalı yarım kesmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi sakalını kesmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments