Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Rüyada traş olurken yüzünü kesmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine tabir olunur.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olurken kaçmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini traş olurken görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, daha fazla kazanç getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments