Rüyada sakal kesmek

Rüyada sakal kesmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, fakir çocukları giydireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada sakal kesmek gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada sakalını kesmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının sakalını kesmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Rüyada kadının sakalını kesmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yeni bir eve sahip olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin sakalını kesmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakalını yarım kesmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçını sakalını kesmek rahatının yerinde olacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments