Rüyada sakal ve saç kesmek

Rüyada sakal ve saç kesmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Rüyada sakal ve saç kesmek gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Rüyada saç ve sakal kesmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine inanılır.

Rüyada sakal ve saç kesmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç sakal kesmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet eder.

Rüyada saçını sakalını kesmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada saç ve sakalını kesmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Rüyada sakalı yarım kesmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada sakallarını kesmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sakalını yarım kesmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments