Rüyada başka birini felçli görmek

Rüyada başka birini felçli görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, güzel günler geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine yorulur.

Rüyada başka birini felçli gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, hayatının iplerini eline alacağına alamet eder.

Rüyada başka birini felçli görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek çok hayırlı günler görüleceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada felçli insanı yürürken görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini felç görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada felç geçiren birini görmek sarsılacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada annesini felçli görmek dinç kalacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments