Rüyada başka bir şehir görmek

Rüyada başka bir şehir görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, geriye doğru gideceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada başka bir şehir gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Rüyada başka bir şehire girmek sonuçtan memnun kalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bi şehire gitmek kazancının ilk önce azalacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet eder.

Rüyada başka bir şehirden ev almak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka şehirde bulunmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına tabir olunur.

Rüyada başka şehirde gezmek kazancını çoğaltacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek malından ve parasından kaybedeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments